De totaaloplossing voor financieel adviseurs

Klantcampagnes

Regel nazorg en zorgplicht

Je relaties informeren in het kader van je zorgplicht en de nodige contactmomenten creëren, daar draait het om bij onze klantcampagnes. Via verschillende kanalen als post, mail en een leadpagina worden jouw relaties geïnformeerd en gestimuleerd adviesverzoeken in te dienen. Dit zonder dat het je tijd kost, in jouw eigen huisstijl en tegen een scherp tarief. Onze campagnes helpen je met zowel je marketing als zorgplicht.

Meer informatie over klantcampagnes

Nieuwsbrieven

Communiceer actief met je relaties

Informeer jouw particuliere én zakelijke klant met nieuwsberichten waar hij of zij meteen iets mee kan. De nieuwsbrief wordt helemaal in jouw eigen herkenbare huisstijl verzonden. Naast de nieuwsartikelen van Informeert kun je ook eigen artikelen, banners, social media-koppelingen of reviews toevoegen. De nieuwsbrief verlaagt voor jouw klanten de drempel om adviesvragen te stellen. Je maakt van eenmalige klanten terugkerende relaties. 

Meer informatie over nieuwsbrieven

Van eenmalige klanten naar terugkerende relaties

Hoe we dat doen?

Volledige websites

Bereik bestaande en nieuwe relaties

De websites van Informeert zijn volledig toegespitst op de eisen van het financieel intermediair. Jouw klanten zien altijd de meest actuele rentestanden, kunnen zelf alvast een berekening maken en direct een adviesgesprek aanvragen. Het digitale thuis van jouw kantoor functioneert bovendien als kennisbank met ruim 80 financiële begrippen helder uitgelegd. Jouw nieuwe website is responsive en werkt dus net zo goed op een smartphone als op een laptop, tablet of pc. 

Meer informatie over websites

Social media

Jouw kantoor zichtbaar op social media

Heb je dagelijks de tijd om aanwezig te zijn op Twitter, Facebook en LinkedIn? Nieuwe kanalen vragen om aandacht, maar het regelmatig bijhouden vergt energie. Laat Informeert zorgen voor de verspreiding van actualiteiten via jouw social media-kanalen. Zo houd jij tijd over om je te concentreren op jouw kerntaak: mensen op weg helpen met hun financiële zaken.

Meer informatie over social