Klantcampagnes

Regel nazorg en zorgplicht

Hoe geef jij invulling aan nazorg en zorgplicht? Onze klantcampagnes helpen je hierbij. Per brief en/of e-mail worden je relaties op de hoogte gesteld van essentiële zaken. Denk aan wijzigingen rond hypotheekregels, gedaalde ORV-premies of andere besparingsmogelijkheden. Informeert verzorgt het hele proces, van tekstschrijven tot verzending. Zo kan je altijd aantonen wat je aan relaties hebt gecommuniceerd en op welk moment, ook bij eventuele conflicten.  

Professionele mailings naar je relaties 
Je maakt zelf de keuze voor een verzending van de campagne per brief of e-mail. Wil je maximale aandacht? Stuur dan een brief aan je relaties, in je eigen huisstijl en met korting op het verzendtarief. Relaties die niet reageren op brieven, kunnen we een reminder e-mail sturen. Op deze manier heb je alle flexibiliteit om nazorg en zorgplicht vorm te geven. Via onderstaande links kun je de brief, reminder e-mail en leadpagina van de oversluitcampagne bekijken.

Graag laten wij je zien hoe de klantcampagnes van Informeert in de praktijk werken. Dit aan de hand van een korte online demonstratie waarbij we je op afstand de mogelijkheden laten zien. Laat hiervoor je gegevens achter via het onderstaande contactformulier en we nemen snel contact met je op. 

Vink de Captcha aan

Van eenmalige klanten naar terugkerende relaties

Hoe we dat doen?