Websites

Bereik bestaande en nieuwe relaties online

De website is het online visitekaartje van jouw financieel advieskantoor. De meeste mensen oriënteren zich online bij het zoeken naar financieel advies. Zorg ervoor dat je een goed bereikbare website hebt met voldoende informatie over hypotheek- en verzekeringszaken, aangevuld met tools en nieuwsartikelen. Daarmee is jouw website dé plek voor oriëntatie en haal je nieuwe klanten binnen.  

Complete website inclusief nieuws en rekentools 
De websites van Informeert zijn volledig afgestemd op de wensen van het financieel intermediair. Onze websites zijn responsive en werken dus optimaal op zowel een smartphone, laptop, tablet als pc. De volledige website bestaat onder andere uit: 

  • Kant en klare informatieve productpagina’s  
  • Hypotheek berekentools + actuele hypotheekrentes 
  • Meerdere relevante nieuwsupdates per week 
  • Reactieformulieren die respons stimuleren 

Via een eigen login-omgeving kun je zelf eenvoudig toevoegingen of wijzigingen aan je website doorvoeren. Zo kan je bijvoorbeeld alle medewerkers professioneel presenteren. Informeert zorgt ervoor dat jouw website actueel blijft, bijvoorbeeld met nieuwsberichten van onze eigen ervaren redactie. 

Graag laten wij je zien hoe de volledige websites van Informeert in de praktijk werken. Dit aan de hand van een korte online demonstratie waarbij we je op afstand de mogelijkheden laten zien. Laat hiervoor je gegevens achter via het onderstaande contactformulier en we nemen snel contact met je op. 

Vink de Captcha aan

Van eenmalige klanten naar terugkerende relaties

Hoe we dat doen?