Nieuwsbrieven

Communiceer actief met je relaties

Hoe blijf je met jouw financieel advieskantoor in beeld bij jouw relaties en maak je van eenmalige klanten terugkerende relaties? Onder andere met de professionele nieuwsbrieven van Informeert. Met een ervaren eigen redactie verzorgt Informeert zowel de inhoud als verzending voor jouw advieskantoor. In je eigen huisstijl en vanaf je eigen e-mailadres. Naast het informeren van je relaties helpen de nieuwsbrieven bij het invullen van nazorg en zorgplicht. De nieuwsbrieven van Informeert werken als volgt:

  • Je levert je huisstijl (logo) aan en selecteert de klanten die je wilt mailen 
  • De opmaak, inhoud en verzending worden volledig uit handen genomen 
  • Je hebt de keuze uit een verzending van één of twee keer per maand 
  • Relaties kunnen eenvoudig reageren, deze reacties ontvang je direct zelf

Voeg naar wens eigen inhoud toe  
De nieuwsbrief wordt voorzien van je eigen logo en huisstijlkleuren, de naam Informeert komt er verder niet in voor. Naast de nieuwsartikelen van Informeert zelf kun je ook eigen banners, social media-koppelingen en reviews toevoegen. In iedere nieuwsbrief heb je de mogelijkheid een eigen artikel op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een voorstelronde van het team, een marketingactie of lokaal nieuws. Zo maak je jouw nieuwsbrief nog persoonlijker.  

Graag laten wij je zien hoe de nieuwsbrieven van Informeert in de praktijk werken. Dit aan de hand van een korte online demonstratie waarbij we je op afstand de mogelijkheden laten zien. Laat hiervoor je gegevens achter via het onderstaande contactformulier en we nemen snel contact met je op. 

Vink de Captcha aan

Van eenmalige klanten naar terugkerende relaties

Hoe we dat doen?