Nieuwsberichten voor administratiekantoren

Blijf op de hoogte van alle updates van Informeert

Je kunt ons ook volgen op social media. Je treft ons op Twitter en LinkedIn.

Een goede nieuwsbrief: hoe maak je die?

Hoe maak je van een eenmalige klant een vaste relatie? De belangrijkste tip die we kunnen geven: blijf onder de aandacht. Een slimme manier om in beeld te blijven is met een nieuwsbrief. Je bent regelmatig zichtbaar en je maakt de drempel voor contact weer wat lager. Vijf tips voor een goede nieuwsbrief!

Online communicatie? Andermans nieuws delen is niet genoeg

Als administratiekantoor ben je doorgaans goed geïnformeerd over de actualiteit binnen uw vakgebied. Door die ontwikkelingen onder de aandacht te brengen bij uw relaties, creëert u niet alleen autoriteit, u voegt ook waarde toe aan uw dienstverlening. Ontstaat er een administratieve vraag bij jouw relaties, dan sta je vooraan om die te beantwoorden.

7 praktische tips voor het schrijven van goede teksten

Wat maakt een artikel prettig leesbaar en aantrekkelijk? Bij Informeert schrijven we dagelijks. Onze schrijfwijzer zorgt voor een constante kwaliteit. Onderstaand zeven praktische tips die we graag met je delen. Doe er je voordeel mee als je zelf ook weleens webteksten schrijft.

Gebruiksvoorwaarden

Hieronder staan enkele juridische teksten die te maken hebben met het gebruik van onze website. Ondanks het juridische karakter van de teksten hebben we bij SevenEight B.V.

We vertellen je graag waarin Informeert je ontzorgt

Online demo aanvragen