De totaaloplossing voor administratiekantoren

Nieuwsbrief

Informeer jouw klant eens per kwartaal met nieuws waar hij direct iets mee kan

De nieuwsbrief wordt helemaal in jouw eigen herkenbare huisstijl verzonden. Naast de content van Informeert kun je ook eigen banners, social media-koppelingen of reviews toevoegen. De nieuwsbrief verlaagt voor jouw klanten de drempel om vragen te stellen.

MEER INFORMATIE

Website

Zeer compleet met nieuws, formulieren en meer!

De website van Informeert komt altijd helemaal in jouw eigen huisstijl. Aangepast naar jouw wensen en invulling. Informeert zorgt ervoor dat de jouw kantoor online altijd up-to-date is. Met heldere teksten, interactieve formulieren en periodieke content voor jouw doelgroep.

MEER INFORMATIE

We vertellen je graag waarin Informeert je ontzorgt

Online demo aanvragen

Nieuws

Periodieke content van eigen redactie

Nieuws moet helder en begrijpelijk zijn. En nieuws moet aansporen tot actie als dat nodig is. Onze nieuwsfeed zorgt daarvoor. Met nieuwsartikelen op jouw website, geschreven door een ervaren redactie. Waar mogelijk met een reactieformulier zodat jouw klant direct met jou in contact komt.

MEER INFORMATIE

Social

Jouw kantoor zichtbaar op social media

Heb jij dagelijks de tijd om aanwezig te zijn op Twitter, Facebook en LinkedIn? Nieuwe kanalen vragen om aandacht, maar het regelmatig bijhouden vergt energie. Laat Informeert zorgen voor de verspreiding van actualiteiten via jouw social media-kanalen. Zo houd jij tijd over voor jouw dagelijkse werkzaamheden.

MEER INFORMATIE