De totaaloplossing voor financieel adviseurs

Nieuwsbrief

Informeer jouw klant 2x per maand met nieuws waar hij direct iets mee kan

Informeer jouw particuliere klant twee keer per maand met nieuwsberichten waar hij of zij meteen iets mee kan. Zakelijke relaties ontvangen zes keer per jaar een nieuwsupdate. De nieuwsbrief wordt helemaal in jouw eigen herkenbare huisstijl verzonden. Naast de content van Informeert kun je ook eigen banners, social media-koppelingen of reviews toevoegen. De nieuwsbrief verlaagt voor jouw klanten de drempel om adviesvragen te stellen.

MEER INFORMATIE

Website

Zeer compleet met rekentools, actuele hypotheekrentes, formulieren en meer!

De websites van Informeert zijn volledig toegespitst op de eisen van het financieel intermediair. Jouw klanten zien altijd de meest actuele rentestanden, kunnen zelf alvast een berekening maken en direct een adviesgesprek aanvragen. Het digitale thuis van jouw kantoor functioneert bovendien als kennisbank met ruim 80 financiële begrippen helder uitgelegd. Jouw nieuwe website is responsive en werkt dus net zo goed op een smartphone als op een laptop, tablet of pc. Straal vertrouwen uit met professionaliteit.

MEER INFORMATIE

Van eenmalige klanten naar terugkerende relaties

Hoe we dat doen?

Nieuws

Drie financiële nieuwsartikelen per week van een ervaren redactie

Nieuws moet helder en begrijpelijk zijn. En nieuws moet aansporen tot actie als dat nodig is. Onze nieuwsfeed zorgt daarvoor. Jouw klant blijft op de hoogte van de zaken waarin jij adviseert en die jouw klant voelt in de portemonnee. Drie nieuwsartikelen per week op jouw website, geschreven door een ervaren financiële redactie. Waar het kan met een reactieformulier zodat jouw klant direct met jou in contact komt.

MEER INFORMATIE

Social

Jouw kantoor zichtbaar op social media

Heb je dagelijks de tijd om aanwezig te zijn op Twitter, Facebook en LinkedIn? Nieuwe kanalen vragen om aandacht, maar het regelmatig bijhouden vergt energie. Laat Informeert zorgen voor de verspreiding van actualiteiten via jouw social media-kanalen. Zo houd jij tijd over om je te concentreren op jouw kerntaak: mensen op weg helpen met hun financiële zaken.

MEER INFORMATIE