De totaaloplossing voor het notariaat

Nieuwsbrief

Informeer uw klant eens per kwartaal met nieuws waar hij direct iets mee kan

De nieuwsbrief wordt helemaal in uw eigen herkenbare huisstijl verzonden. Naast de content van Informeert kunt u ook eigen banners, social media-koppelingen of reviews toevoegen. De nieuwsbrief verlaagt voor uw klanten de drempel om vragen te stellen.

MEER INFORMATIE

Website

Zeer compleet met nieuws, formulieren en meer!

De website van Informeert komt altijd helemaal in uw eigen huisstijl. Aangepast naar uw wensen en invulling. Informeert zorgt ervoor dat de uw kantoor online altijd up-to-date is. Met heldere teksten, interactieve formulieren en periodieke content voor het notariaat.

MEER INFORMATIE

We vertellen u graag waarin Informeert u ontzorgt

Online demo aanvragen

Nieuws

Periodieke content van eigen redactie

Nieuws moet helder en begrijpelijk zijn. En nieuws moet aansporen tot actie als dat nodig is. Onze nieuwsfeed zorgt daarvoor. Met nieuwsartikelen op uw website, geschreven door een ervaren redactie. Waar mogelijk met een reactieformulier zodat u direct contact heeft als er vragen zijn.

MEER INFORMATIE

Social

Uw kantoor zichtbaar op social media

Heeft u dagelijks de tijd om aanwezig te zijn op Twitter, Facebook en LinkedIn? Nieuwe kanalen vragen om aandacht, maar het regelmatig bijhouden vergt energie. Laat Informeert zorgen voor de verspreiding van actualiteiten via uw social media-kanalen. Zo houdt u tijd over voor uw dagelijkse werkzaamheden.

MEER INFORMATIE