Online communicatie? Andermans nieuws delen is niet genoeg

Maar periodiek informeren vergt ook veel tijd. Ik kom regelmatig websites tegen van notariskantoren die ooit fanatiek begonnen met publiceren, maar na verloop van tijd het bijltje erbij neer gooiden. Als het laatste artikel dateert van anderhalf jaar geleden, komt dat niet professioneel over. In combinatie met een verouderde website lijkt het soms zelfs alsof het hele kantoor niet meer bestaat.

Een andere ‘oplossing’ die ik geregeld aantref, is de knip-en-plak-website. Om tijd te besparen worden artikelen van andere nieuwswebsites één op één overgenomen. Vanwege de auteursrechten is dat uiteraard streng verboden, maar het is om meerdere redenen onverstandig. De artikelen zijn zelden toegespitst op de eigen dienstverlening.

Waarom is de informatie die u deelt relevant? Wat kunt u als dienstverlener betekenen in deze situatie? Andermans content geeft geen antwoord op deze vragen. Bovendien straalt u zelf geen autoriteit uit over het onderwerp, wanneer die slechts verwijst naar het artikel van een andere afzender. Kortom: niet doen.

Bij Informeert lossen we dit probleem op. Onze ervaren tekstschrijvers publiceren meerdere keren per week actuele en relevante nieuwsberichten. Begrijpelijk, helder en klantgericht.

Wilt u ook uw nieuwsvoorziening uit handen geven en tijd overhouden? Informeert publiceert nieuws en actualiteiten in uw eigen huisstijl en waar mogelijk met call to action. Bel ons of stuur een mail voor een vrijblijvende online demonstratie.

Saskia Los

We vertellen u graag waarin Informeert u ontzorgt

Online demo aanvragen