Nieuwsberichten voor financieel advieskantoren

Blijf op de hoogte van alle updates van Informeert

Je kunt ons ook volgen op social media. Je treft ons op Twitter en LinkedIn.

04 april 2018

Verwerkersovereenkomst Informeert

Zodra een organisatie verwerking van persoonsgegevens uitbesteedt, moeten er volgens de AVG-wetgeving afspraken worden gemaakt over de verwerking. De nieuwe AVG-wetgeving verplicht je om een verwerkers­overeenkomst met ons af te sluiten.

21 februari 2018

Een goede nieuwsbrief: hoe maak je die?

Hoe maak je van een eenmalige klant een vaste relatie? De belangrijkste tip die we kunnen geven: blijf onder de aandacht. Een slimme manier om in beeld te blijven is met een nieuwsbrief. Je bent regelmatig zichtbaar en je maakt de drempel voor contact weer wat lager. Vijf tips voor een goede nieuwsbrief!

23 november 2017

Online communicatie? Andermans nieuws delen is niet genoeg

Als financieel adviseur ben je doorgaans goed geïnformeerd over de actualiteit binnen uw vakgebied. Door die ontwikkelingen onder de aandacht te brengen bij jouw relaties, creëer je niet alleen autoriteit, je voegt ook waarde toe aan jouw dienstverlening. Ontstaat er een financiële vraag bij uw relaties, dan sta jij vooraan om die te beantwoorden.

02 juni 2017

7 praktische tips voor het schrijven van goede teksten

Wat maakt een artikel prettig leesbaar en aantrekkelijk? Bij Informeert schrijven we dagelijks. Onze schrijfwijzer zorgt voor een constante kwaliteit. Onderstaand zeven praktische tips die we graag met je delen. Doe er je voordeel mee als je zelf ook weleens webteksten schrijft.

23 februari 2017

Dit zoekt jouw klant op Google. En dit kun je ermee…

Als er één bedrijf weet waar jij en ik interesse in hebben, is het Google. De zogeheten bots en spiders van Google rennen zich een slag in de rondte om wereldwijd alle websites te bezoeken.

02 november 2016

Nieuw: informeer nu ook jouw zakelijke klant

Informeert biedt nu ook nieuwsbrieven voor de zakelijke markt. Informerend en adviserend. Onze professionele redactie schrijft prettig leesbaar en in begrijpelijk taal. De artikelen bieden jouw klant informatie waar hij in praktijk daadwerkelijk iets aan heeft.

11 oktober 2016

Hoe Coolblue is jouw hypotheekorganisatie?

“Gefeliciteerd Maarten en Annette. Nog 7 dagen en dan zijn jullie de trotse eigenaar van de Hesselseplaats 43!” Wanneer ik een presentatie houd voor adviseurs, stel ik ze altijd de volgende vraag: “Wie stuurt dit bericht aan zijn of haar hypotheekklanten?”

04 oktober 2016

Adviseur belangrijkste informatiebron voor consumenten

Informeert heeft samen met onderzoeksbureau MWM2 onderzoek gedaan naar de visie van consumenten over hun persoonlijke financiën.

19 augustus 2016

Figlo en Informeert starten samenwerking

Figlo en Informeert zijn een samenwerking aangegaan vanuit de gedachte dat de adviseur zijn klant op een moderne en interactieve manier online moet kunnen helpen.

22 september 2015

Franchiselabel Hypokeur start samenwerking met Informeert

Het nieuwe Welke-franchiselabel Hypokeur en de marketing-communicatiepartij Informeert.nl, slaan de handen ineen.

01 september 2015

Gebruiksvoorwaarden

Hieronder staan enkele juridische teksten die te maken hebben met het gebruik van onze website. Ondanks het juridische karakter van de teksten hebben we bij SevenEight B.V. ons best gedaan deze teksten zo leesbaar mogelijk te houden.

Informeert verzorgt de nieuwsbriefverzending aan jouw relaties

Meer weten?